Απεντόμωση Κατσαρίδες

Απεντόμωση κατσαρίδες

Τι προσελκύει τις κατσαρίδες στο σπίτι;

Oι κατσαρίδες έλκονται από κάθε ιδιοκτησία που τους παρέχει τις βασικές ανάγκες τους σε τροφή, νερό και ένα μέρος για να ζήσουν. Το κλίμα στην κατοικία μας παίζει καθοριστικό ρόλο, καθώς η ζέστη, το υγρό περιβάλλον και η υγρασία είναι το τέλειο μέρος για να ευδοκιμήσουν. Οι κατσαρίδες πάνε σε μέρος, όπου μπορούν να βρουν νερό και φαγητό, οπότε τα σκουπίδια τα υπολείμματα από φαγητό ή ζάχαρης στο νεροχύτη προσελκύουν τις κατσαρίδες σα μαγνήτης.

Πώς μπορώ να απαλλαγώ από τις κατσαρίδες;

Οι κατσαρίδες είναι από τα πιο δύσκολο παράσιτα για να ξεφορτωθούμε από το διαμέρισμα ή το σπίτι μας. Είναι σημαντικό να γίνει άμεσα η ανίχνευση και η σωστή απεντόμωση τους.

Η χρήση εντομοκτόνων θα πρέπει να γίνει με μεγάλη προσοχή,καθώς περιέχουν επιβλαβείς τοξικές ουσίες για την ασφάλεια των μελών του σπιτιού και των κατοικίδιων. Είναι καλύτερο πρώτα να καλείτε τους επαγγελματίες να απολυμάνουν το χώρο και έπειτα να ασχοληθείτε με τον καθαρισμό και τον σωστό τρόπο υγιεινής να τον διατηρήσετε καθαρό από τις κατσαρίδες.

Γιατί οι κατσαρίδες προτιμούν τη ζέστη;

Αν και οι κατσαρίδες είναι ένα παράσιτο παντός καιρού, οι πληθυσμοί τους διογκώνονται με την ζέστη το καλοκαίρι. Αυτό συμβαίνει διότι τα έντομα πολλαπλασιάζονται ταχύτερα με την ζέστη και την υγρασία.
Η αύξηση της θερμοκρασίας τις ωθεί να τρέφονται και να αναπαράγονται με πολύ ταχύτερο ρυθμό. Γι’ αυτό και το καλοκαίρι βλέπουμε όλο και περισσότερες κατσαρίδες στους δρόμους και τα σπίτια μας. 

apentomosi-katsarides

Γιατί οι κατσαρίδες προτιμούν τη ζέστη;

Αν και οι κατσαρίδες είναι ένα παράσιτο παντός καιρού, οι πληθυσμοί τους διογκώνονται με την ζέστη το καλοκαίρι. Αυτό συμβαίνει διότι τα έντομα ελκύονται από την ζέστη και την υγρασία. Η αύξηση της θερμοκρασίας τις ωθεί να τρέφονται και να αναπαράγονται με πολύ ταχύτερο ρυθμό. Για αυτό και το καλοκαίρι βλέπουμε όλο και περισσότερες κατσαρίδες στους δρόμους και τα σπίτια μας.

Γιατί εντοπίζουμε κατσαρίδες σε υγρά μέρη;

Οι κατσαρίδες είναι απίστευτα ανθεκτικές και μπορούν να επιβιώσουν για αρκετό καιρό χωρίς τροφή, όμως δεν μπορούν να επιβιώσουν χωρίς υγρασία. Όπου υπάρχει υγρασία, υπάρχουν και κατσαρίδες.Επομένως, είναι πολύ σημαντική η διασφάλιση ότι όλοι οι σωλήνες και οι βρύσες μέσα στο σπίτι δεν έχουν κάποια διαρροή.
Πώς αντιμετωπίζει η Entomecta τις κατσαρίδες;

Οι κατσαρίδες βρίσκονται παντού και είναι απίστευτα ανθεκτικές. Έτσι και στην Entomecta ξέρουμε καλά πως να απαλλαγείτε εύκολα, γρήγορα και οικονομικά από αυτές. Πρώτα απ΄όλα γίνεται η σχολαστική επιθεώρηση των χώρων και εντοπισμός των εστιών. Έπειτα ακολουθεί η καταπολέμηση τους με την εφαρμογή ενός ειδικού τροφοελκυστικού τζέλ.

Τέλος, μετά το πέρας της απεντόμωσης, οι τεχνικοί μας θα σας συμβουλεύσουν πως με διάφορες τεχνικές να κρατήσετε μακριά από το σπίτι σας τις κατσαρίδες.Η απεντόμωση πραγματοποιείται με αποτελεσματικά και ασφαλή σκευάσματα που έχουν έγκριση από το Υπουργείο Αγροτικής ανάπτυξης και Τροφίμων. 

απεντόμωση κατσαρίδες
  • Αν έχετε κατοικίδια ζώα, θα ήταν καλύτερο να το αναφέρετε στη πρώτη μας επαφή και να πράξετε αναλόγως σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
  • Εάν έχετε σκοπό να κάνετε εργασίες καθαριότητας, είναι προτιμότερο να γίνουν πριν τη δική μας επίσκεψη.
  • Είναι προτιμότερο να μην βρίσκεστε κοντά στον τεχνικό μας εάν χρειαστεί να εφαρμόσει εντομοκτόνα με ψεκασμό . Εάν κάνει χρήση μόνο τροφοελκυστικού τζελ δεν χρειάζεται να εγκαταλείψετε καθόλου τον χώρο σας.
  • Όταν ολοκληρωθεί ο ψεκασμός είναι καλό να λείψετε για περίπου δύο ώρες από το χώρο.
  • Αερίστε το χώρο καλά για τουλάχιστο 15 λεπτά όταν επιστρέψετε.
  • Μη σκουπίζετε και μη σφουγγαρίζετε τους χώρους που έγινε ο ψεκασμός για τουλάχιστο 4 ημέρες. Έτσι θα επιτευχτεί η καλύτερη απόδοση των εντομοκτόνων που εφαρμόστηκαν.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Η ασπίδα της δημόσιας υγείας.

Προστατεύουμε το σπίτι ή την επιχείρηση σας δημιουργώντας ασπίδα κατά των εντόμων, των τρωκτικών και όλων των παρασίτων.

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Με συνέπεια & επαγγελματισμό βρισκόμαστε στην ώρα μας στο χώρο σας.

Εγγυημένες Εφαρμογές Εντομοκτόνων

Ύστερα από τη συνεργασία μαζί μας θα λυθεί οριστικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Εξειδικευμένο Προσωπικό

Διαθέτουμε επαγγελματίες συνεργάτες, ευγενικούς και γνώστες του αντικειμένου.

Υποστήριξη 24/7

Οποιοδήποτε πρόβλημα και να αντιμετωπίζετε μας καλείται να σας δώσουμε λύση.

Scroll to Top

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά!