Ποιοί είμαστε

ποιοι ειμαστε

Σας καλωσορίζουμε στην entomecta, μια εταιρεία με ηγετική θέση στο χώρο του ελέγχου παρασίτων.

H Entomecta είναι απεντομωτική εταιρεία, δημιουργήθηκε το 2011 από Γεωπόνους του Α.Π.Θ. Τα πρώτα χρόνια η εταιρεία δραστηριοποιήθηκε στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Αργότερα, δημιούργησε άλλο ένα γραφείο στην Αθήνα για να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες απεντόμωσης – απολύμανσης στο λεκανοπέδιο της Αττικής.
Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι έχουμε εξειδίκευση στην απεντόμωση – απολύμανση σε σπίτια και σε επαγγελματικούς χώρους. Το εκπαιδευμένο προσωπικό μας διαθέτει γνώση και μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο των απεντομώσεων. Οι εφαρμογές μας καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος απεντόμωσης παρασίτων που βρίσκονται στη χώρα μας. Η συνέπεια και η άμεση εξυπηρέτηση αποτελούν για εμάς δέσμευση προς τους πελάτες που θα μας εμπιστευτούν. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί όλο το 24ωρο για να καθορίσουμε το ραντεβού μας στο χώρο σας.
Τι κάνουμε

Σε ποιους απευθύνονται οι υπηρεσίες μας;

Αναλαμβάνουμε την απεντόμωση σπιτιών, πολυκατοικιών και γραφείων στο νομό Αττικής. Είμαστε συνεπείς, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας και είμαστε εξειδικευμένοι στον χώρο των απεντομώσεων. Καλύπτουμε κάθε χώρο που θα μας ζητηθεί, από μία κατοικία έως ένα μεγάλο επαγγελματικό ή βιομηχανικό χώρο.

Τα αποτελέσματα μιλούν μόνα τους!

Η Entomecta εγγυάται για την απόδοση των εφαρμογών της και έχει ήδη στο ενεργητικό της ένα ευρύ πελατολόγιο σε όλη την Ελλάδα. Διατηρούμε με τους πελάτες μας σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και συνεργασίας! Επενδύουμε συνεχώς σε γνώση και καινοτόμο εξοπλισμό και δίνουμε την καλύτερη λύση για εσάς.

Τα αποτελέσματα μιλούν μόνα τους!

Η Entomecta εγγυάται για την απόδοση των εφαρμογών της και έχει ήδη στο ενεργητικό της ένα ευρύ πελατολόγιο απ΄όλη την Ελλάδα. Διατηρούμε με τους πελάτες μας σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και συνεργασίας! Επενδύουμε συνεχώς σε γνώση και καινοτόμο εξοπλισμό και δίνουμε την καλύτερη λύση για εσάς.

Με εμπειρία & συνεχής εκπαίδευση

Η εμπειρία και η συνεχής εκπαίδευση των τεχνικών μας ενισχύουν αυτό το αποτέλεσμα. Για εμάς είναι σημαντικό να σας εξυπηρετούμε σε υψηλό επίπεδο από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Από τη στιγμή που θα έρθετε σε επαφή μαζί μας θα ενημερωθείτε σχετικά με το πρόβλημα σας από έμπειρο Γεωπόνο πλήρως καταρτισμένο στον έλεγχο παρασίτων και όχι από κάποιο απρόσωπο τηλεφωνικό κέντρο. Θα σας δοθούν απαντήσεις σε όλες τις απορίες σας, ένα αναλυτικό πλάνο εργασιών καθώς και το κόστος αυτών.

Ο τεχνικός που θα έρθει στο χώρο σας θα είναι ένστολος με τα διακριτικά της εταιρείας και θα έχει κάρτα ταυτοποίησης για την καλύτερη δική σας ασφάλεια. θα κάνει από την πρώτη στιγμή το πρόβλημα σας και δικό του. Με επαγγελματισμό και ειλικρίνεια θα δώσει λύση χωρίς επιπλέον “κρυφές’’ χρεώσεις και πάντα στα πλαίσια αυτών που συμφωνήθηκαν. Μετά το τέλος των εργασιών παραμένουμε στη διάθεσή σας ευελπιστώντας να έχετε βρει ένα σταθερό σύμμαχο στη μάχη κατά των παρασίτων.Δεν ησυχάζουμε εάν εσείς δεν ησυχάσετε από τα παράσιτα που σας ενοχλούν.
γιατι να μασ επιλεξετε

Η ασπίδα της δημόσιας υγείας.

Προστατεύουμε το σπίτι ή την επιχείρηση σας δημιουργώντας ασπίδα κατά των εντόμων, των τρωκτικών και όλων των παρασίτων.

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Με συνέπεια & επαγγελματισμό βρισκόμαστε στην ώρα μας στο χώρο σας.

Εγγυημένες Εφαρμογές Εντομοκτόνων

Ύστερα από τη συνεργασία μαζί μας θα λυθεί οριστικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Εξειδικευμένο Προσωπικό

Διαθέτουμε επαγγελματίες συνεργάτες, ευγενικούς και γνώστες του αντικειμένου.

Υποστήριξη 24/7

Οποιοδήποτε πρόβλημα και να αντιμετωπίζετε μας καλείται να σας δώσουμε λύση.

Scroll to Top

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά!