Απεντόμωση για ψύλλους

Ψύλλοι Απεντόμωση Απολύμανση

Τα κατοικιδιά μας μπορούν να μαζέψουν ψύλλους από τα άλλα ζώα και να τα μεταφέρουν μέσα στο σπίτι.
Μόλις καταλαβαίνετε πως υπάρχουν ψύλλοι στην κατοικία σας, θα πρέπει να τους ξεφορτωθείτε, προτού εγκατασταθούν μόνιμα εκεί. Στην Entomecta εξειδικευόμαστε στην ασφαλή απεντόμωση – απολύμανση κατά των ψύλλων.

Πως μας "επισκέπτονται" οι ψύλλοι;

Οι ψύλλοι μεταδίδονται από τα κατοικίδια ζώα( σκύλοι ή γάτες ),τους αρουραίους και τα ποντίκια. Συνεπώς, αν το κατοικίδιο σας έχει προσβληθεί από ψύλλους, θα μεταφέρει το παράσιτο στο χαλί, στον καναπέ και άλλα σημεία του σπιτιού σας. Οι ψύλλοι ευδοκιμούν και πολλαπλασιάζονται κυρίως σε ζεστά και υγρά μέρη.

Συνέπειες από το τσίμπημα των ψύλλων;

Οι συνέπειες από τους ψύλλους στο άνθρωπο είναι σπάνιες καθώς προτιμούν αίμα ζωών. To τσίμπημα του ψύλλου στον άνθρωπο προκαλεί τοπικό ερεθισμό, κνησμό, και συχνά μεταδίδει σοβαρές ασθένειες, όπως τον τύφο. Τα πιο συνήθη συμπτώματα είναι ο πυρετός, ο πονοκέφαλος, η ναυτία και άλλα.

Πώς αντιμετωπίζει η Entomecta τους ψύλλους;

Συνήθως για την απεντόμωση ψύλλων απαιτείται μια μόνο επίσκεψη από τους τεχνικούς μας. Θα εφαρμόσουν με ψεκασμό ένα μείγμα εντομοκτόνων που έχει και προνυμφοκτόνο δράση έτσι ώστε να εξοντωθούν όλα τα στάδια των εντόμων. Η απεντόμωση πραγματοποιείται με αποτελεσματικά και ασφαλή σκευάσματα που έχουν έγκριση από το Υπουργείο Αγροτικής ανάπτυξης και Τροφίμων.
  • Αν έχετε κατοικίδια ζώα, θα ήταν καλύτερο να το αναφέρετε στη πρώτη μας επαφή και να πράξετε αναλόγως σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
  • Εάν έχετε σκοπό να κάνετε εργασίες καθαριότητας, είναι προτιμότερο να γίνουν πριν τη δική μας επίσκεψη.
  • Είναι προτιμότερο να μην βρίσκεστε κοντά στον τεχνικό μας εάν χρειαστεί να εφαρμόσει εντομοκτόνα με ψεκασμό . Εάν κάνει χρήση μόνο τροφοελκυστικού τζελ δεν χρειάζεται να εγκαταλείψετε καθόλου τον χώρο σας.
  • Όταν ολοκληρωθεί ο ψεκασμός είναι καλό να λείψετε για περίπου δύο ώρες από το χώρο.
  • Αερίστε το χώρο καλά για τουλάχιστο 15 λεπτά όταν επιστρέψετε.
  • Μη σκουπίζετε και μη σφουγγαρίζετε τους χώρους που έγινε ο ψεκασμός για τουλάχιστο 4 ημέρες. Έτσι θα επιτευχτεί η καλύτερη απόδοση των εντομοκτόνων που εφαρμόστηκαν.
γιατι να μασ επιλεξετε

Η ασπίδα της δημόσιας υγείας.

Προστατεύουμε το σπίτι ή την επιχείρηση σας δημιουργώντας ασπίδα κατά των εντόμων, των τρωκτικών και όλων των παρασίτων.

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Με συνέπεια & επαγγελματισμό βρισκόμαστε στην ώρα μας στο χώρο σας.

Εγγυημένες Εφαρμογές Εντομοκτόνων

Ύστερα από τη συνεργασία μαζί μας θα λυθεί οριστικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζεται.

Εξειδικευμένο Προσωπικό

Διαθέτουμε επαγγελματίες συνεργάτες, ευγενικούς και γνώστες του αντικειμένου.

Υποστήριξη 24/7

Οποιοδήποτε πρόβλημα και να αντιμετωπίζεται μας καλείται να σας δώσουμε λύση.