Απώθηση φιδιών

Απώθηση φιδιών

Έχετε την υποψία πως υπάρχει κάπου κοντά στο σπίτι σας ένα φίδι ή θέλετε να προστατέψετε το χώρο σας από μελλοντική είσοδο φιδιών?
Διαθέτουμε τα καλύτερα προϊόντα της παγκόσμιας αγοράς στον έλεγχο των φιδιών. 

Η απώθηση φιδιών πραγματοποιείται με διάφορες μεθόδους και προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να απωθούν ή να αποτρέπουν την είσοδο φιδιών σε συγκεκριμένους χώρους, όπως κήπους, αυλές ή σπίτια.
Ορισμένες τακτικές για να απαλλαγείτε από τα φίδια είναι η χρήση απωθητικών οσμών, όπως μαϊντανό, λεβάντας ή ευκάλυπτου.
Πώς αντιμετωπίζει η Entomecta τα φίδια;
Στην Entomecta, σεβόμαστε το περιβάλλον και τα ζώα, γι’ αυτό το λόγο χρησιμοποιούμε ειδικά απωθητικά προϊόντα που αποτρέπουν την είσοδο των φιδιών στην περίμετρο, όπως επίσης και ειδικές παγίδες για τη σύλληψη των φιδιών που έχουν εντοπιστεί σε κλειστό χώρο, όπως μια αποθήκη.
Πως να απαλλαγώ απο τα φίδια;
Στην Entomecta, σεβόμαστε το περιβάλλον και τα ζώα, για αυτό το λόγο χρησιμοποιούμε ειδικά απωθητικά προϊόντα που αποτρέπουν την είσοδο των φιδιών στην παράμετρο. Όπως επίσης και ειδικές παγίδες για τη σύλληψη των φιδιών που έχουν εντοπιστεί σε κλειστό χώρο όπως μια αποθήκη.

Φίδια

Η εμφάνιση των φιδιών ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με τα είδη. Σε όλα τα είδη αυτών των ερπετών δεν έχουν αναπτυχθεί τα πόδια. Κυμαίνονται από περίπου 10 cm έως αρκετά μέτρα σε μήκος. Τα χρώματα τους μπορούν να είναι ζωντανά πράσινα, κόκκινα ή κίτρινα με σκούρο μαύρο ή καφέ. Πολλά φίδια έχουν διακριτές ρίγες. Αν και πολλοί άνθρωποι τα φοβούνται, τα φίδια είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος του οικοσυστήματός μας. Βοηθούν στον έλεγχο των παρασίτων για μια ποικιλία από αυτά. Τα περισσότερα είδη φιδιών που βρίσκονται στη χώρα μας είναι μη δηλητηριώδη και δεν αποτελούν κίνδυνο για τους ανθρώπους. Παρ ‘όλα αυτά πολλοί άνθρωποι έχουν βαθιά ριζωμένοτο φόβο για τα φίδια και δεν τα θέλουνε γύρω από τα σπίτια τους. Το πιο κοινό είδος δηλητηριώδους φιδιού είναι η οχιά που έχει συνήθως κοντό και χοντρό σώμα ενώ το χρώμα ποικίλει αλλά η βασική απόχρωση είναι του γκρι.
Τα φίδια έχουν πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να σκοτώσουν το θήραμά τους. Τρέφοντια με βάτραχους, σαλαμάνδρες, έντομα, σκουλήκια, μικρά τρωκτικά και πτηνά. Τα δηλητηριώδη φίδια έχουν αιχμηρά και κούφια δόντια για να διαπερνούν το δέρμα και να εγχέεται το δηλητήριο στο θήραμα. Τα μη δηλητηριώδη φίδια χρησιμοποιούν τη συστολή του σώματος τους να υποτάξουν τη λεία τους. Θα δαγκώσουν το θήραμα και γρήγορα τυλίγονται γύρω από αυτό. Με την πίεση που ασκούν, το θήραμα συνήθως ασφυκτιά. Ανεξάρτητα από τη μέθοδο της σύλληψης, το θήραμα καταναλώνεται ολόκληρο. Η κάτω γνάθος είναι αρθρωτή και μπορεί να ανοίξει πάρα πολύ, επιτρέποντας τα φίδια να καταναλώνουν θήραμα μεγαλύτερα από το στόμα τους. Τα φίδια είναι ψυχρόαιμα ζώα και αυτός είναι ο λόγος που πέφτουν σε χειμερία νάρκη κατά τη διάρκεια του Χειμώνα.
Τα φίδια συνήθως ζευγαρώνουν την άνοιξη. Μερικά είδη γεννούν αυγά ενώ άλλα γεννούν ζωντανά μικρά. Ο αριθμός των απογόνων ποικίλλει ανάλογα με τα είδη.
Μερικά βήματα μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη της παρουσίας ενός φιδιού στο χώρο σας. Κατ ‘αρχάς αφαιρέστε αντικείμενα που είναι ιδανικά σημεία για να φωλιάσει ένα φίδι όπως σωρούς ξύλων, σωρούς από μπάζα, υψηλή χλόη και κατάφυτη βλάστηση. Επίσης σφραγίστε καλά όλα τα ανοίγματα του κτιρίου που θέλετε να προστατέψετε.
γιατι να μασ επιλεξετε

Η ασπίδα της δημόσιας υγείας.

Προστατεύουμε το σπίτι ή την επιχείρηση σας δημιουργώντας ασπίδα κατά των εντόμων, των τρωκτικών και όλων των παρασίτων.

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Με συνέπεια & επαγγελματισμό βρισκόμαστε στην ώρα μας στο χώρο σας.

Εγγυημένες Εφαρμογές Εντομοκτόνων

Ύστερα από τη συνεργασία μαζί μας θα λυθεί οριστικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζεται.

Εξειδικευμένο Προσωπικό

Διαθέτουμε τους πιο επαγγελματίες συνεργάτες, ευγενικούς και γνώστες του αντικειμένου.

Υποστήριξη 24/7

Οτιδήποτε πρόβλημα και να αντιμετωπίζεται μας καλείται να σας δώσουμε λύση.

Scroll to Top

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά!