Mυρμήγκια

Απεντόμωση για μυρμήγκια

Μπορούν να με βλάψουν τα μυρμήγκια;

Τα μυρμήγκια δε θέτουν σε κίνδυνο την υγεία του ανθρώπου, αλλά μπορούν να μολύνουν με διάφορα μικρόβια και βακτήρια τα τρόφιμα που συνεπώς περνάνε στον οργανισμό μας.
Μπορούν να μολύνουν οποιαδήποτε τροφή, καθιστώντας τη ακατάλληλη για κατανάλωση, όπως και επίσης μπορούν να προκαλέσουν ζημιές σε δίκτυα υπολογιστών, τηλεφώνου, ηλεκτρικού ρεύματος και στις εγκαταστάσεις σας.

Γιατί έχω μυρμήγκια στο σπίτι μου, αφού είναι καθαρό;

Tα μυρμήγκια εισβάλλουν σε οποιοδήποτε μέρος υπάρχει φαγητό και τροφή για αυτά. Εάν αφήνετε συχνά αφύλαχτα, τρόφιμα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μαζέψετε μυρμήγκια γύρω από το φαγητό σας.
Προσελκύονται από τα γλυκά, τη ζάχαρη και άλλες λιχουδιές, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.  

Τι να κάνετε σε περίπτωση μόλυνσης από μυρμήγκια

Πρώτα από όλα, θα πρέπει να βεβαιωθείτε πως δεν υπάρχουν τροφές εκτεθειμένες. Έπειτα, θα πρέπει να φυλάξετε τα φαγώσιμα σας σε δοχεία και στο ψυγείο. Στη συνέχεια, καθαρίστε καλά το πάτωμα και τις εστίες στο σπίτι.

Τέλος, εάν παρατηρήσετε ότι τα μυρμήγκια επιμένουν και πολλαπλασιάζονται θα πρέπει να απευθυνθείτε στους ειδικούς της Entomecta για να απολυμάνουν και να απεντομώσουν σωστά το χώρο σας. 

Τι να κάνω για να μην αντιμετωπίσω στο μέλλον πρόβλημα με μυρμήγκια;

Η πρόληψη είναι η καλύτερη λύση για να μην αποκτήσετε μελλοντικά μυρμήγκια στο χώρο σας.Θα πρέπει να καθαρίζετε καλά μετά από κάθε γεύμα, για να μη μένουν ψίχουλα, να κλείνετε προσεκτικά και ερμητικά τις μισοτελειωμένες συσκευασίες στο ντουλάπι. Επιπρόσθετα καλό είναι να πετάτε συχνά τα σκουπίδια από τον κάδο σκουπιδιών.

Πώς αντιμετωπίζει η Entomecta τα μυρμήγκια

Τα μυρμήγκια είναι κυριολεκτικά παντού έξω από το σπίτι σας και συχνά μπορείτε να τα βρείτε και μέσα σε αυτό. Για αυτό και στην Entomecta ξέρουμε καλά πως να απαλλαγείτε εύκολα, γρήγορα και οικονομικά από αυτά. Συνήθως για την απεντόμωση μυρμηγκιών απαιτείται μια μόνο επίσκεψη από τους τεχνικούς μας. Θα εφαρμόσουν ένα σκεύασμα σε μορφή σκόνης ή τζέλ στα σημεία εισόδου και στις ρωγμές από τις οποίες τα μυρμήγκια μπορούν να εισέλθουν στο χώρο σας.Η απεντόμωση πραγματοποιείται με αποτελεσματικά και ασφαλή σκευάσματα που έχουν έγκριση από το Υπουργείο Αγροτικής ανάπτυξης και Τροφίμων.
  • Αν έχετε κατοικίδια ζώα, θα ήταν καλύτερο να το αναφέρετε στη πρώτη μας επαφή και να πράξετε αναλόγως σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
  • Εάν έχετε σκοπό να κάνετε εργασίες καθαριότητας, είναι προτιμότερο να γίνουν πριν τη δική μας επίσκεψη.
  • Είναι προτιμότερο να μην βρίσκεστε κοντά στον τεχνικό μας εάν χρειαστεί να εφαρμόσει εντομοκτόνα με ψεκασμό . Εάν κάνει χρήση μόνο τροφοελκυστικού τζελ δεν χρειάζεται να εγκαταλείψετε καθόλου τον χώρο σας.
  • Όταν ολοκληρωθεί ο ψεκασμός είναι καλό να λείψετε για περίπου δύο ώρες από το χώρο.
  • Αερίστε το χώρο καλά για τουλάχιστο 15 λεπτά όταν επιστρέψετε.
  • Μη σκουπίζετε και μη σφουγγαρίζετε τους χώρους που έγινε ο ψεκασμός για τουλάχιστο 4 ημέρες. Έτσι θα επιτευχτεί η καλύτερη απόδοση των εντομοκτόνων που εφαρμόστηκαν.
γιατι να μασ επιλεξετε

Η ασπίδα της δημόσιας υγείας.

Προστατεύουμε το σπίτι ή την επιχείρηση σας δημιουργώντας ασπίδα κατά των εντόμων, των τρωκτικών και όλων των παρασίτων.

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Με συνέπεια & επαγγελματισμό βρισκόμαστε στην ώρα μας στο χώρο σας.

Εγγυημένες Εφαρμογές Εντομοκτόνων

Ύστερα από τη συνεργασία μαζί μας θα λυθεί οριστικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Εξειδικευμένο Προσωπικό

Διαθέτουμε επαγγελματίες συνεργάτες, ευγενικούς και γνώστες του αντικειμένου.

Υποστήριξη 24/7

Οποιοδήποτε πρόβλημα και να αντιμετωπίζετε μας καλείται να σας δώσουμε λύση.