Προστασία κατα του Κορωναϊου

Αγαπητοί πελάτες,

η προστασία της οικογένειας και του σπιτιού σας βρίσκεται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων μας θα είναι πάντα για εμάς προτεραιότητα. Καθώς ο κοροναϊός (COVID-19) αρχίζει να έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο στις περιοχές που εξυπηρετούμε, έχουμε προβεί σε πρόσθετες ενέργειες ώστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε τις βασικές υπηρεσίες μας και να προστατεύουμε την οικογένειά και το σπίτι σας από τα παράσιτα με ασφάλεια και χωρίς διακοπή.

Αν έχετε προγραμματίσει μια εσωτερική εφαρμογή απεντόμωσης ή μυοκτονίας, πριν ξεκινήσουμε θα ρωτήσουμε αν κάποιος στην κατοικία σας πάσχει από ιογενή συμπτώματα ή είναι σε καραντίνα. Αν ναι, θα εκτελέσουμε μόνο εξωτερικές εφαρμογές. Δεν θα εισέλθουμε στο σπίτι σας.
Σε πολλές περιπτώσεις, οι υπηρεσίες μας μπορούν να πραγματοποιηθούν εκτός του σπιτιού σας χωρίς την είσοδο ή την ανθρώπινη επαφή. Εάν η είσοδος στο σπίτι σας απαιτείται ή ζητηθεί, μπορεί να γίνει με περιορισμένη ανθρώπινη επαφή.
Κατά την εφαρμογή σε εσωτερικούς χώρους, χρησιμοποιούμε πάντα κατάλληλο εξοπλισμό ατομικής προστασίας όπως: γυαλιά, καλύμματα παπουτσιών, μάσκες, γάντια και στολές μίας χρήσης.
Τα μέλη της ομάδας μας παραμένουν σε επαγρύπνηση και ακολουθούν τις υπάρχουσες υγειονομικές προφυλάξεις όπως η πλύση και απολύμανση των χεριών και του εξοπλισμού μετά από κάθε επίσκεψη σε σπίτι. Επιπλέον, έχουν συμβουλευθεί να παραμείνουν στο σπίτι αν αισθάνονται άρρωστοι ή έχουν έρθει σε επαφή με κάποιον που έχει εκτεθεί στον ιό.

Γνωρίζουμε ότι η ασφάλεια της οικογένειάς σας και η άνεση του σπιτιού σας είναι πιο σημαντικά από ποτέ. Η δραστηριότητα των παρασίτων δυστυχώς δεν σταματά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Παρακολουθούμε προσεκτικά τις κατευθυντήριες γραμμές που δίνει ο ΕΟΔΥ (Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας), ο ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO) και άλλοι τοπικοί φορείς στον τομέα της υγείας. Είμαστε δεσμευμένοι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πελατών και των εργαζομένων μας καθώς αυτή η κατάσταση εξελίσσεται.

Σας ευχαριστούμε που εμπιστεύεστε την entomecta. Είμαστε ευγνώμονες για την ευκαιρία που μας δίνετε να βοηθήσουμε στην προστασία του σπιτιού και της οικογένειάς σας από τα παράσιτα . 
Να είστε καλά και να γνωρίζετε ότι η entomecta είναι εδώ για σας – σήμερα και πάντα.